Home Luistern? klik hier
Contact ? Like ons op Facebook
Home Verzoekje aanvragen Luisteren ? Gastenboek
 
Adverteren
Vacatures
Links
Programmering Download de APP
 

Artiest van de maand juli 2017

John Enter  

Na "Drie haren op mijn borst, Boven op de berg, 3 witte duiven, Het kontje, Jehtzt gehts loss, Weet je nog, Hoenapaloe" en zijn laatste titel "Glas Omhoog" komt John Enter nu met “Het Zonnebrildansie” 
John Enter is zeker geen onbekende meer in heel Nederland maar ook in Duitsland en België treed hij vaak op en is hij regelmatig te horen en te zien op diverse radio en tv zenders. Met de single “Het Zonnebrildansie” wil hij de zomer van 2017 gaan opvrolijken en hoopt natuurlijk dat het nummer dan ook door veel animatieteams op campings en parken in heel Europa zal worden gebruikt.  Als men dit nummer hoort blijft men echt niet stil staan maar doet al snel mee met het bijbehorend dansje.
John Enter wil Nederland laten dansen tijdens de zomertoer van diverse radiozenders en tevens brengt het nummer dans en gezelligheid in elke zaal, park of camping.
 Het nummer is afkomstig van DJ Ossewa uit Zuid Afrika en was daar een grote hit, en John gaat voor die grote hit in Nederland en België met “Het Zonnebrildansie”

 

Artiest van de maand wordt mogelijk gemaakt door :

advertentie

jingle